Nick Calathes na meti najbogatije europske momčadi

Nick Calathes je pod ugovorom s Panathinaikosom još godinu dana. Bivši NBA igrač se u zadnje vrijeme spominje u kontekstu odlaska iz Grčke. Real Madrid je svakako bio jedna od momčadi koja bi spremala ponudu za slučaj da Facundo Campazzo napusti Real. Tržište je po tom pitanju malo utihnulo, a za Campazza još nema konkretnih vijesti. NBA ekipe i kompletni menadžment je trenutno usmjeren na povratak košarkaša na parket.

Stoga će NBA ponude neko vrijeme morati pričekati, odnosno do početka ljeta. Međutim, zainteresiranih za Calathesa neće nedostajati. Najbogatija momčad Europe, ruski CSKA, u posljednje vrijeme također trpi gubitke uzrokovane pandemijom koronavirusa. No, problema s pojačanjima vjerojatno neće imati kada se život vrati u normalu.

Rusi su navodno zainteresirani za Calathesa s ciljem da oforme jaku bekovsku liniju na čelu s iskusnim Grkom. Calathes je ugovorom vezan za Panathinaikos, no sudbina kluba je i dalje neizvjesna. Nogometnim svijetom kruže glasine o razgovorima predsjednika kluba s kineskom korporacijom pa je upitno što će biti s košarkom.

_

Calathes je godinama bio lider “Panate” te je jedan od plaćenijih košarkaša u Europi.