Alba bolja od Cedevite

Array

Večeras je na Zagrebačkom velesajmu u Domu košarke Cedevita, Alba slavila protiv Cedevite. U izjednačenom susretu s malim brojem poena, Nijemci su tek u finišu slomili domaćine.


Cedevita – Alba Berlin 54:66 (15:13; 29:33; 45:45)

Cedevita: Mustapić 5, Lebo 3, Ramljak 4, Nurkić -, Babić 7, Bundović -, Smith 17, Bilan 4, Baltić 11, Baždarić 3, Jelenek -.
Alba: Logan 10, Schultze 5, Akpinar -, Fulle -, Vargas 2, Redding 8, Timor 1, Wohlfahrt-B. 10, Herwig – , Jagla 11, Hammonds 5, Radošević 14.


U 33. minuti, rezultat je iznosio 51:52, a nakon toga gosti rade veliku seriju te na kraju prilično uvjerljivo pobjeđuju. Priliku su dobili svi igrači osim Gorana Sutona (ozljeda) i Filipa Bundovića. Najviše poena su ubacila ovoljetna pojačanja Nolan Smith 17 i Ivo Balitić 11.

Pomoćnik Jasmina Repeše i trenutno jedan od trenera koji vode pripreme, Veljko Mršić nakon utakmice za stranice kluba izjavio je:

“U principu je ovo trening-utakmica pa smo stoga rotirali sve igrače, ne gledajući rezultat. Dosta smo padali u obrani prije poluvremena i na kraju utakmice, kad su se oni odvojili na ovu definitivnu razliku. Znamo na čemu moramo raditi. Nedostaje nam dosta igrača, ali ovi koji su tu dobro i naporno rade i mislim da će iz utakmice u utakmicu dizati tu ponajprije obrambenu dionicu.”

Sportski direktor Matej Mamić kazao je kako su u potrazi za još jednim igračem.

“Još uvijek smo na tržištu. Nije tajna, tražimo još jednog igrača na poziciji četvorke. Mislim da ćemo uskoro i zgotoviti dolazak tog igrača, čime bi zatvorili roster za ovu sezonu.”

Sutra u 20,00 Cedevita također igra pripremnu utakmicu protiv istog protivnika u Domu košarke na Zagrebačkom velesajmu.

Related Articles