Alkar izvukao pobjedu protiv Zaboka

Array

U novoj utakmici HT Premijer lige sastali su se Zabok i Alkar. Zabok je ušao u ovu utakmicu kao favorit, ali nažalost za njihove navijače nisu uspjeli ostvariti pobjedu. Bila je ovo zanimljiva utakmica, s puno promjena vodstva, a na kraju su se igrači Alkara predvođeni fantastičnom publikom bolje snašli. Rezultat je na kraju bio 84:82.


HT Premijer liga, 1. kolo, 7. listopad

Alkar – Zabok 84:82 (17:13, 20:20, 21:29, 26:20)

(Brown 21(7as), Vučić 17 – Tomas 25, Radovčić 13)


Dobar početak za Alkar koji je odmah pokazao kako ovo neće biti lagana utakmica za Zabok. Tu prvu četvrtinu su potpuno zaustavili goste te su uspjeli ostvariti solidnu prednost. No, to nije dugo trajalo te se Zabok uskoro pribrao i na krilima Marka Tomasa došao je do potpunog priključka. Ipak Alkar im u prvom poluvremenu nije dao više od toga te je domaćin odličnim rezultatom otišao na odmor.

Drugi dio i Zabok uzvraća udarac. Nakratko su čak i prešli u vodstvo, ali premalo su raspoloženih igrača imali. Tomas nije mogao sam te je na krilima Browna Alkar uspio u zadnjoj četvrtini slomiti otpor Zaboka. Košem u zadnjim sekundama Sinjani dolaze do pobjede i velikog iznenađenja. Prva utakmica i vrlo važna pobjeda za Alkara koji je ponovno pokazao kako će ih se teško slomiti kod kuće.

Related Articles