Anadolu Efes suspendirao Vujačića

Array

Prema pisanju poznatog košarkaškog portala Sportando, Anadolu Efes je uoči pete, ključne utakmice četvrtfinala Eurolige suspendirao Sašu Vujačića zbog neprimjerenih izjava o igri.

Razlozi ne igranja u petoj utakmici je vlastito ponašanje nakon posljednje euroligaške pobjede Olympiakosa (74:73, serija poravnata na 2-2), gdje mu je vodstvo kluba zamjerilo zbog prigovora o igri ekipe.

Suspenzija potvrđena i na klupskoj stranici kluba zapisuje kako će Turci zasigurno ostati bez pomoći Vujačića, a za dalje će odlučivati vrhovno tijelo kluba.

Nekada član šampionskih Lakersa, sada već drugu godinu član turskog Efesa je navodno i nezadovoljan svojom minutažom. Regularni dio je igrao u prosjeku 25 minuta, dok je u drugom dijelu i četvrtfinalu na prosjeku od 19 minuta.

U svemu tome važna je i povreda ramena koji je pustila posljedice na nastupima slovenskog košarkaša.

Određeni termini petih utakmica Eurolige

Nakon što je spasila meč-loptu u paklu Atene, Barcelona će 25. ovog mjeseca, s početkom u 21 sat, pred svojim navijačima imati priliku izboriti završnicu natjecanja – Final Four u Londonu.

Dan nakon toga, aktualni prvak Europe Olympiakos dočekat će u petoj utakmici tursku momčad Anadolu Efes, koja je nadoknadila vodstvo grčke momčadi od 2-0, te sada ima priliku izboriti London.

Podsjetimo, Final Four su već izborili Real Madrid i CSKA.

Related Articles