Ante Delaš i službeno u Cedeviti

Array

Nakon što je naš portal pred nešto manje od mjesec dana objavio vijest da je Ante Delaš navodno novo pojačanje Cedevite, sada je ta vijest dobila i službenu potvrdu.

Iako nam je Delaš demantirao da je bilo kontakata s čelnicima Cedevite, vijest koju smo objavili 8. srpnja ipak je bila točna, a Ante vjerojatno nije htio izlaziti u javnost s tom informacijom prije nego i definitivno potpiše ugovor, što je sasvim razumljivo.

“Sveti Ante“, kako su ga prozvali navijači Zadra zbog mnoštva njegovih pobjedonosnih koševa, potpisao je ugovor s Cedevitom na tri godine, a za službene stranice kluba rekao je sljedeće: “Ljudi u klubu su bili korektni. Pokazali su da me žele, a što je najvažnije i trener je rekao da me želi. Tako da smo se brzo dogovorili.”

“Velika mi je čast biti ovdje. To pokazuje da sam do sad nešto dobro napravio i nadam se da ću tako nastaviti i dalje”, nastavlja Delaš.

Na pitanje kakve su mu ambicije u narednoj klupskoj sezoni što se tiče njega individualno, a kakve gledajući momčad, Delaš je izjavio ono što svaki trener voli čuti: “I individualne i momčadske ambicije su jednake. To je uvijek povezano. Ako momčad igra dobro, svima će biti dobro i to je najvažnije od svega.”

Related Articles