Ante Mašić dolazi u Cedevitu

Array

Nakon polusezone s kojom zagrebački klub i ne može biti pretjerano zadovoljan, odlaskom Marka Cara i dolaskom Derwina Kitchena u Cedeviti su počele korjenite promjene.

Marques Green postao je višak te se nagađalo da je blizu prelaska u EA7 Emporio Armani što je danas i potvrđeno njegovim potpisom za talijanski klub.

Na Cedevitinoj klupskoj stranici objavljeno je kako su pregovori s 27-godišnjim niskim krilom, Antom Mašićem, u finalnoj fazi te se dogovaraju završni uvjeti ugovora koji će vjerojatno biti potpisan nakon što bosansko-hercegovački reprezentativac prođe liječnički pregled u četvrtak.

Mašiću će Cedevita biti treći zagrebački klub, u Ciboni je proveo prvi dio ove sezone, a prije toga je igrao tri sezone za KK Zagrebu. Tamo je prvi put okusio radost loptanja pod obručima u vidu igranja Eurolige, a nadamo se da će mu ta stavka u životopisu biti vezana i uz Cedevitu, za koju u ovoj fazi sezone možemo reći da je jedini hrvatski klub koji ima realnu šansu dohvatiti Final Four ABA lige.

Za Cibonu je u ABA ligi igrao po 20 minuta, uz 4,6 koševa i 2,3 skokova, a u 6 utakmica EuroCupa za 17,8 minuta je postizao 7,5 koševa uz 1,7 skokova.

Related Articles