Ništa od Grčke, Budimir i dalje u Osječkom sokolu

Array

Iako je prelazak u grčki Ilisiakos bila gotova stvar, ponajbolji Sokol u dosadašnjem dijelu A1 prvenstva nastaviti će igrati u momčadi Zorana Helbicha. Zanimljiva iskustva s Grcima iznio je Veljko Budimir za  Glas Slavonije, najčitanije dnevne novine Slavonije i Baranje.

Budimir je bio u Grčkoj, prošao liječničke preglede, potpisao ugovor, ali je već otpisao grčkog prvoligaša. Kaže da je izazov igrati u Grčkoj, ali ne besplatno.

“Otišao sam u Grčku, dva dana trenirao s momčadi, čelnici Ilisiakosa bili su zadovoljni i, nakon što sam prošao liječničke preglede, potpisao sam ugovor do kraja sezone. Naravno, tražio sam garanciju da će moći ispuniti financijsku stranu ugovora. Kad sam se uputio kući, dogovor je bio da se u Grčku vratim 27. prosinca. Međutim, već tada mi nisu mogli garantirati da ću dobiti novac za koji smo se dogovorili. A ja ne želim igrati besplatno”, rekao je Budimir za Glas Slavonije i dodao rečenicu koja iz prve ruke slikovito opisuje nekada željenu košarkašku destinaciju.

“Oni dovedu nekoliko igrača, pa im ne plaćaju mjesecima, kad oni odu, dođu drugi. I tako u krug. Uglavnom gledaju kako će koga smuljati i prevariti.”

Related Articles