Utorak, 5 srpnja, 2022
More

  Ante Nazor: “Dosta su nas namučili i zato ih respektiramo”

  Košarkaši Cibone u Domu Dražena Petrovića u četvrtzavršnici doigravanja za prvaka Hrvatske dočekuju Škrljevo. Utakmica je na rasporedu u srijedu, 2.svibnja u 18:00 sati.

  Iako je Cibona pokazala nadmoć u posljednjem dvoboju protiv Škrljeva, trener Nazor vrlo je oprezan uoči novog susreta ovih momčadi.

  ” Spremamo se za prvu utakmicu doigravanja protiv vrlo nezgodnog Škrljeva. Ako izuzmemo posljednju utakmicu, koja je bila revijalnog karaktera i gdje smo pokazali nadmoć, sve ostale utakmice koje smo s njima odigrali tijekom sezone nisu bile lagane”, izjavio je Ante Nazor uoči prve utakmice četvrtzavršnice doigravanja.

  “Protivnik koji nas je dosta namučio i zato ga jako respektiramo. Nastojat ćemo biti što borbeniji te ući sa više koncentracije i motivacije u prvu utakmicu” , zaključio je za kraj.

  ” Igramo protiv ekipe s kojom smo igrali već tri puta. Osim ove posljednje utakmice, niti jedan susret nije bio jednosmjerna ulica. Očekuje nas težak posao, moramo biti koncentrirani od početka do kraja i pokazati zašto smo bili bolje plasirani u regularnom dijelu”, istaknuo je Cibonin igrač Luka Žorić i zaključio: ” Ukoliko budemo poštovali sve što smo dogovorili naša pobjeda ne bi trebala dolaziti u pitanje.”

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave