Ante Nazor: Moramo se posložiti i popraviti detalje

Array

S novim trenerom, Antom Nazorom, Cibona se vratila na pobjedničke staze. Utakmicu su prelomili odličnom trećom četvrtinom. Osječani su bili tvrd orah, no u Zagreb su stigli poprilično oslabljeni. Trener Cibone nije bio potpuno zadovoljan izvedbom svojih košarkaša.

“Ne mogu biti zadovoljan utakmicom u totalu, eventualni smo bili pravi u trećoj četvrtini. Za dva dana opet imamo utakmicu. Imamo momente u kojima smo bili odlični i te momente moramo prenijeti na cijelu utakmicu. Moramo se posložiti i popraviti pojedinosti” – izjavio je Ante Nazor.

“Bošnjaka tretiram kao mladog igrača, vidjeli smo ga i večeras, samo mora biti okomitiji i agresivniji prema košu. Uljareviću se otvorila mogućnost, on još mora učiti i mora obavljati svoje zadaće kako bi mogao očekivati veću minutažu”- zaključio je Nazor.

Najbolji strijelci u redovima domaće momčadi bili su Žorić s 14 i Uljarević s 13 poena, dok je goste predvodio Jois sa 17 koševa

Čestitke treneru, odmah se vidi način na koji su igrali. Mi smo oslabljeni došli tu. Iskažnjavali su nas pogotovo u trećoj četvrtini, a u zadnjoj četvrtini više nismo imali šanse”- kazao je trener gostiju Vladimir Krstić nakon susreta.

Sljedeća utakmica Cibone je na rasporedu već u nedjelju kada u 9. kolu ABA lige “Vukovi” gostuju kod Igokee.

Related Articles