Četvrtak, 29 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Ante Tomić i Bojan Bogdanović u petorci Eurolige

  Predstavnici 24 kluba koja su se ove godine natjecala u Euroligi sudjelovali su u zanimljivoj anketi. Odgovarali su na razna pitanja, a hrvatski igrači, Bojan Bogdanović i Ante Tomić bili su visoko pozicionirani.

  - Advertisement -

  Tomić s Nenadom Krstićem dijeli titulu najboljeg centra ovog natjecanja, a Bogdanović je uvjerljivo najbolje nisko krilo u izboru. Mostarac je dobio trećinu glasova, dvostruko više od Sonnya Weemsa iz CSKA. Petorku još čine Sergio Rodriguez, Vassilis Spanoulis te Nikola Mirotić.

  Realov trojac, Rodriguez, Mirotić i Rudy Fernandez tri su glavna kandidata za MVP-a natjecanja, a titulu nadolazeće zvijezde, ispred Kenana Sipahija, priskrbio si je Bogdan Bogdanović iz Partizana.

  Za najboljeg šutera je izabran Jaycee Carroll iz Reala. Dodavač i najbolji obrambeni igrač je Dimitris Diamantidis, Rudy Fernandez je najatraktivniji, a Kyle Hines je proglašen igračem kojeg je najteže čuvati.

  Za kraj donosimo vam malo grčkog umijeća. Klubovi su upitani kojeg bi igrača potpisali da mogu. Najčešći odgovor je bio Spanoulis. Igrača Olympiakosa više od polovice klubova je proglasilo najboljim vođom momčadi, a također bi većina trenera dala njemu loptu u ruke u zadnjem napadu. Najinteligentnijim igrač proglašen je Diamantidis ispred, pogađate, Spanoulisa.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE