Balkanska liga: Đuro Đaković lovi -16 protiv Kumanova

Array

Đuro Đaković večeras, u svojoj dvorani Vijuš, igra posljednju utakmicu u skupini protiv makedonskog Kumanova. Đurinci su prije sedam dana bili bolji od Levskog iz Sofije, i tom su pobjedom ostali u utrci za treće mjesto koje vodi u daljnje natjecanje, razigravanje za Final Four Balkanske lige. U slučaju plasmana na završnicu, iz Slavonskog Broda dolaze informacije o mogućnosti preuzimanja organizacije ovog događaja.

Za to će im biti potrebna pobjeda od minimalnih 16 poena razlike jer su Brođani prošle godine pred bučnih 5000 navijača Kumanova izgubili u Makedoniji rezultatom 83:67. U odnosu na tu utakmicu naš predstavnik ima znatno jaču i kompletniju momčad. Otišli su Denis Toroman i Brice Massamba, ali su sada u rosteru Hrvoje Puljko, Toni Brnas, Milan Kolovrat, Zoran Pehar, Igor Salamun i novi trener Neven Plantak koji će nastojati ostati neporažen u ovoj regionalnoj ligi.

Ivica Kardum, direktor kluba, poziva navijače da im daju podršku u ovoj utakmici.

“Uz podršku gledatelja, s Levskim smo odigrali odličnu utakmicu i uspjeli nadvladati jake suparnike. Zahvaljujući ovoj pobjedi nalazimo se korak do drugog kruga BIBL lige. Naše vjerne navijače pozivamo da nas opet dođu bodriti i užare atmosferu na tribinama jer nam njihova podrška zaista puno znači. Mi im obećavamo da ćemo još jednom ostaviti srce na parketu i da ih nećemo iznevjeriti”.

Utakmica se igra danas (utorak) u 18 sati, a ulaz je besplatan. Link na LIVE streamnig i statistiku naći ćete prije početka utakmice na našoj Facebook stranici.

Related Articles