Barcelona za Lorbeka priprema najjači ugovor u povijesti

Array

Košarkaši Barcelone osvojili su prošle sezone naslov prvaka u Endesa ligi, a najbolji igrač finalne serije protiv madridskog Reala je bio Slovenac Erazem Lorbek.

Ujedno je Lorbek ponio i epitet najkorisnijeg igrača finala (MVP), ali je trenutačno upitno hoće li i iduće sezone nastupati u katalonskoj momčadi.

Naime, San Antonio Spursi, aktualni doprvaci Zapadne konferencije, polažu prava na njega, makar je sam košarkaš izjavio da odlazak u NBA ligu nije njegov primarni cilj ovog ljeta.

“Postoje tri jednako jake opcije. Odlazak u NBA ligu, ostanak u Barceloni ili odlazak u neki drugi europski klub” rekao je 28-godišnji centar mekane ruke.

Kako piše Sportando.net, Barcelona će učiniti sve kako bi zadržala Lorbeka i dalje u klubu, a za to su spremni napraviti financijski najmoćniji ugovor u svojoj povijesti. Nije poznato o kakvom se iznosu radi, ali ako bude pripremljen u takvom tonu, vjerojatno će Lorbek teško reći ne Kataloncima.

Podsjetimo, prije nekoliko dana je hrvatski centar Ante Tomić došao u Barcelonu, ali ta činjenica izgleda ne znači da će se Barcelona lakše riješiti Lorbeka. Dapače…

Related Articles