Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Basket Tour: Branitelji naslova osvojili turnir u Zagrebu

  Treći turnir sezone CEDEVITA BASKET TOURA 3×3 proteklog se vikenda održao na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava, a prolaz na završni turnir izborila je ekipa koja je prošle godine pokorila Hrvatsku.

  - Advertisement -

  Nakon uvodnih kvalifikacijskih skupina isprofilirale su se najbolje četiri momčadi koje su ušle u polufinale. U prvom polufinalnom susretu, ekipa Klošari kao prvoplasirani iz skupine A sa 15:11 su savladali drugoplasiranu ekipu skupine B, Kraljice noći. U drugom polufinalnom dvoboju, branitelji naslova prvaka Hrvatske, ekipa General Vasilije Mitu u tijesnoj je završnici sa 15:14 bila molja od ekipe Gumi Defekt, koja je držala vodstvo većim dijelom susreta, ali favorizirani Generali na kraju su preokrenuli susret u svoju korist.

  Branitelji naslova u sastavu Ivica Cvitanović, Ivan Kovačević i Igor Musulin, u finalu su imali znatno manje problema, te su sa 15:8 protiv Klošara osvojili ovaj turnir i skupili 200 bodova u ukupnom poretku regije Sjever.

  Sljedeći turnir igra se u Osijeku, potom turneja seli u Sisak te Karlovac, nakon čega će nam biti poznati svi sudionici velikog Masters finala u Rijeci.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE