Beno Udrih otkazao Maljkoviću

Array

Beno Udrih, razigravač reprezentacije Slovenije, SMS porukom je otkazao nastup za Zmajčeke na predstojećem Eurobasketu kojemu je domaćin njegova reprezentacija.

U poruci je naveo zahvale treneru Božidaru Maljkoviću i poželio svim igračima da nemaju problema s zdravljem, a ekipi najbolji mogući plasman na Eurobasketu. Iako do sada Udrih nije dovodio u pitanje nastup na Europskom prvenstvu, očito se nešto nepredviđeno dogodilo i Slovenci će biti znatno oslabljeni zbog neigranja ovog iskusnog igrača koji je u svojoj karijeri igrao za NBA klubove San Antonio Spurs, Sacramento Kings, Milwaukee Bucks i prošle sezone za Orlando Magic.

Iz reprezentacije dolaze poruke da je, kad se to već desilo, dobro što se taj otkaz dogodio prije početka priprema nego kao prijašnjih godina neposredno prije početka natjecanja. Košarkaška javnost u Sloveniji nema razumijevanja  i poručuje da bi za Udriha vrata reprezentacije trebala biti u budućnosti zatvorena.

Trener Maljković je očekivano brzo reagirao i uputio naknadni poziv Nebojši Joksimović.

Podsjetimo, Slovenija će na Eurobasketu u skupini igrati s Poljskom, Češkom, Gruzijom te Španjolskom i našom reprezentacijom koje su također oslabljeni neigranjem ključnih igrača.

Related Articles