Bertansu minimalno šest mjeseci pauze

Array

Magnetska rezonancija je pokazala da se radi o ozbiljnoj ozljedi križnih ligamenata igrača Partizana Davisa Bertansa. Bertans će tako duže vrijeme biti odsutan s parketa, a povratak se previđa tek nakon pola godine.

Mladi Latvijac imao je nevjerojatan peh, nakon odlične sezone ozlijedio se u posljednjoj utakmici, u pobjedi Partizana nad Crvenom Zvezdom, kada su osvojili titulu prvaka Srbije. Bertans je proslavio trijumf, a nakon toga je uplakan sjedio u svlačionici vjerojatno pretpostavljajući da se radi o teškoj ozljedi. Nakon što je saznao kako stoje stvari preko Twittera je zahvalio svojim fanovima: “Hvala na podršci. Teško je, ali znam da ću se vratiti bolji i jači.”

Koliko je Bertans cijenjen u Srbiji pokazuje komentar jednog Zvezdaša na zurnal.rs koji baš i ne ne želi dobro Davisovom klubu:

“Ovo je Partizanov najbolji igrač i odavno nisu imali ovakvog igraća posebno kada je u drugom dijelu sezone napravio veliki napredak u svim segmentima igre. Kao navijač Zvezde mogu da kažem da mi je jako žao ovog mladića, veliki talent i čovijek koji je posvećen košarci i radu na treningu. Naravno, nije mi žao “partizana”, ali mi je žao jer će ovakva povreda sigurno unazaditi njegov napredak u godinama kada bi najviše mogao da napreduje. Puno sreće i brz oporavak!”

Pred Bertansom je trebalo biti fantastično razdoblje. Po završetku sezone planiran je odlazak u San Antonio, bio bi jedan od predvodnika reprezentacije Latvije na Europskom prvenstvu, a za prvog šutera Europe pokazali su interes najjači klubovi.

Related Articles