Vujčić u Maccabiju?

Nakon jučerašnjeg poraza od Maccabi Haife ponos Izraela već je krenuo u novo preslagivanje. Riječ nije o igračkom kadru nego struci.

Prema pisanjima izraelskih medija Nikola Vujčić bi trebao biti imenovan za novog team managera koji bi radio i kao trener u klubu, a na toj funkciji zamijenit će također bivšeg igrača ovog kluba Gura Shelefa. Prema istim izvorima jutros je održan sastanak Nadzornog odbora koji se suglasio s promjenama, a skoro svi izraelski sportski portali Vujčićev dolazak smatraju potvrđenim.

Nakon loše sezone u kojoj nisu napravili značajniji uspjeh Euroligi, a podbacili su i u prvenstvu upitno je i mjesto Davida Blatta na poziciji prvog trenera momčadi. Ekipu za koju igra i naš Darko Planinić tako očekuje buran naredni period u kojem bi se mnoge stvari mogle promjeniti.

Vujčić je jedna od igračkih legendi ovog kluba, a s njim je postigao i najveće uspjehe u svojoj karijeri. Boje Žutih branio je 2002. do 2008. za to vrijeme osvojio je dvije euroligaške titule, pet domaćih prvenstava i dva kupa.

Nikola je blizak sa generalnim direktorom kluba Dannyem Federmanom pa bi i to moglo prevagnuti u odluci.