“Biti ili ne biti” utakmica za momčad Grafičara

U 20. kolu Prve hrvatske košarkaške lige, ludbreški Grafičar gostuje kod ekipe Borovo. Borovo se trenutno nalazi na 9. mjestu sa 26 bodova, odnosno 7 pobjeda i 12 poraza, a Grafičar se nalazi na 10. mjestu sa 6 pobjeda i 13 poraza. Gostujućom pobjedom “Tiskari” bi preskočili Borovo te tako zasjeli na 9. mjesto Prve hrvatske košarkaške lige, odnosno na mjesto van zone za ispadanje. Zanimljivo je to da Grafičar do sada nije pobijedio niti jednu gostujuću utakmicu te će im ovo zasigurno biti jedan veliki izazov.

U 21. kolu Grafičar također nastupa na gostujućem terenu kod Pule 1981 te posljednje kolo dočekuju momčad Agrodalma na domaćem terenu. Posljednje tri utakmice će svakako biti zanimljive za Grafičar, ali i za ostale ekipe koje se nalaze u zoni za ispadanje.

Siniša Beser, sportski direktor Grafičara, košarkaški Klopp, najavio je bitnu utakmicu.

“Utakmica se igra u kasnome terminu u subotu u 20.00 sati u Borovu. Čeka nas teško gostovanje u vrlo bitnoj utakmici za obje ekipe. Na muci se poznaju junaci pa da vidimo! Nema predaje, u subotu idemo jako i u gostima, po prvu gostujuću pobjedu!! “