Ponedjeljak, 2 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Bliži se Euroligaški turnir u Zadru

  Nešto malo manje od mjesec dana preostalo je do početka najsnažnijeg košarkaškog turnira koji će se igrati u Hrvatskoj. Naš portal donosit će vam izvješća sa svih odigranih utakmica odmah nakon njihovog završetka kao i mnoge intervjue sa igračima i trenerima. U ovom tekstu donosimo Vam raspored i satnicu turnira kao i cijene ulaznica za ovaj spektakl kojeg smo dobili od agencije Select PR. Tekst prenosimo u cijelosti.

  - Advertisement -

  EUROPSKI KOŠARKAŠKI SPEKTAKL – ZADAR BASKETBALL TOURNAMENT

  Četrdeset godina nakon zlatne sezone 1974/75 u Zadru će se održati prestižni europski košarkaški turnir euroligaških velesila. Četiri dana, šest momčadi, tisuće ljubitelja košarke u gradu koji slavi bogatu košarkašku povijest.

  Prestižni europski košarkaški spektakl Zadar Basketball Tournament ovog nas rujna očekuje u zadarskoj dvorani Višnjik. Čak četiri euroligaša najljepši su poklon svim ljubiteljima košarke u godini prisjećanja na sezonu 1974/75 i zlatna vremena sjajne košarkaške povijesti Zadra.

  Višnjik

  U četiri dana turnira u Zadar dolaze ponajbolje momčadi današnjice, a KK Zadar i zagrebačka KK Cedevita branit će boje Hrvatske. Njemačka Alba Berlin, turski Daraussafaka Dogus, Fenerbahce Ulker i Galatasaray Liv Hospital pokušat će osvojiti naslov prvog pobjednika Zadar Basketball Tournamenta.

  Grad košarke, Zadar, prije točno 40 godina pisao je svoje najsjajnije uspjehe u povijesti kluba. Dva osvojena prvenstva Jugoslavije zaredom, 1974. i 1975., te legendarno polufinale Kupa Prvaka (današnje Eurolige) protiv madridskog Reala zapisani su zlatnim slovima u gradu koji će ovog rujna dolaskom ponajboljih košarkaških momčadi Europe ponovno živjeti najbolje od sporta koji je Zadru dao brojne velikane predvođene Krešimirom Ćosićem.

  U četiri dana turnira, momčadi igraju u dvije skupine, a dvije dnevne utakmice igraju se u terminima od 18 i 20.30 sati. Ulaznice za košarkaški spektakl prodaju se po cijeni od 40 kuna za dnevnu ulaznicu za tribine (dvije utakmice), a paket ulaznica za četiri dana (devet utakmica) je po cijeni od 130 kuna. Dnevna ulaznica za tribinu obiteljski vip može se osigurati po cijeni od 50 kuna, a paket ulaznica za 160 kuna.


  Grupa A:    

  1. Zadar

  2. Fenerbahce Ulker

  3. Daraussafaka Dogus

  Grupa B:

  1. Cedevita

  2. Galatasaray Liv Hospital

  3. Alba Berlin

   

  Raspored i satnica turnira:

  Četvrtak 18. rujna 2014.

  18:00  Alba Berlin – Cedevita
  20:30  Zadar – Fenerbahce Ulker

   

  Petak 19. rujna 2014.

  18:00  Galatasaray Liv Hospital – Alba Berlin
  20:30  Darussafaka Dogus – Zadar

   

  Subota 20. rujna 2014.

  18:00  Cedevita – Galatasaray Liv Hospital
  20:30  Fenerbahce Ulker – Darussafaka Dogus

   

  Nedjelja 21. rujna 2014.

  15:30  Susret za 5. mjesto

  18:00  Susret za 3. mjesto

  20:30  Finale


   

  Višnjik 2

  Dodajmo za kraj kako su cijene ulaznica stvarno povoljne. Dnevna ulaznica je 40 kn za tribine što iznosi 20 kn po susretu ili 50 kn za obiteljski vip što bi bilo 25 kn po utakmici. Ako želite paket ulaznica za sva četiri dana to će vas koštati 130 kn za gornje tribine. Dok taj iznos podijelimo na devet utakmica u četiri dana koštat će vas samo 14 kn po susretu, a za obiteljski vip 160 kn ili nešto malo više od 17 kn po susretu.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE