Blokiran im račun, pomažu navijači

Array

Šesterostruki pobjednik regionalne ABA lige i prvak Srbije, KK Partizan, prolazi kroz najteže trenutke u svojoj povijesti. Naime, zbog nagomilanog duga prema poreznoj upravi, račun kluba je ponovo blokiran, no uprava ističe kako aktivno radi na pronalasku rješenja ove situacije.

Najprije su se oglasili navijači. Oni su, naime, uputili apel kojim pozivaju sve navijače da se uključe i uplatom novčanih sredstava na račun pomognu spašavanju njihovog voljenog kluba.

„Svako od nas može doprinijeti u skladu sa svojim mogućnostima, bez razmišljanja: “Ne moram ja, netko drugi će“. Kada bismo udružili snage, mogli bismo napraviti značajnu razliku.“, stoji između ostalog u priopćenju.

U Partizanu navode da uprava i administracija kluba rade na pronalaženju rješenja za deblokadu računa i dogovora o reprogramiranju duga prema poreznoj upravi.

“Košarkaški klub Partizan prolazi teške trenutke u svojoj blistavoj i bogatoj povijesti. Hvala vam što ste prepoznali da je klubu u ovom trenutku najpotrebnija podrška. Apel upućen preko glasila navijača i poštovatelja Partizana došao je u trenutku kada je račun kluba blokiran”, piše u priopćenju koje Partizan uputio svojim navijačima.

“U nadi da će dogovor u najskorije vrijeme biti postignut, želimo vas izvijestiti da ćemo od trenutka deblokade jedinog računa preko kojeg poslujemo, biti u mogućnosti da vas obavijestimo na koji način ćete moći pomoći klubu koji volite, za koga navijate i koji podržavate”, dodaje se u priopćenju.

U vezi sa situacijom u klubu predsjednik Partizana Predrag Danilović najavio je konferenciju za novinare koja bi se trebala održati danas.

Related Articles