#234

Bogdanović neće produžiti s Fenerom, sljedeća postaja NBA?

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović odlučio je kako ne želi produžiti ugovor s turskim Fenerbahčeom, tako da će završetkom sezone 2013/2014 postati slobodan igrač.

Izvrsnim nastupom na ovogodišnjem Eurobasketu u Sloveniji dodatno je porasla potražnja za Bojanom Bogdanovićem, a kako saznajemo, svoju karijeru neće nastaviti u Feneru.  Budući da je već ovo ljeto bilo pretpostavki da bi Bojan mogao u NBA ligu, velika je vjerojatnost da će od sljedeće godine naš najbolji reprezentativac konačno obući dres Brooklyn Netsa.

Vjerojatno bi se taj scenarij dogodio i ove godine, ali dolazak trenera Željka Obradovića bio je pravi potez turskog kluba da Bogdanović ostane. Također, Fener je tražio ogromnu svotu od Netsa ukoliko bi željeli otkupiti Bojana, a velik iznos bi morao platiti i on sam da bi se to ostvarilo.

Završetkom sezone koja je pred nama Bogdanović će biti slobodan igrač i moći će karijeru nastaviti gdje god želi, a mi se nadamo da ćemo konačno opet vidjeti Hrvata kako igra u najboljoj ligi svijeta.