Božidar Maljković više nije trener Cedevite

Array

Božidar Maljković jutros je podnio ostavku na mjesto glavnog trenera Cedevite. Razlog njegove odluke još se uvijek ne zna, ali jedan od najvećih razloga je vjerojatno igra njegove momčadi i pristup u utakmicama ABA lige.

Podsjetimo, Maljković je nakon teško izborene pobjede protiv najslabije momčadi lige Szolnokia bio jako ljut na svoje igrače zbog pristupa utakmici, a njegovu izjavu prenosimo u cijelosti: “Ja sam toliko ljut na moju momčad… I na sebe, naravno. Ja sam čovjek koji je strašno samokritičan, tako da mi je teško i govoriti na konferenciji. Tko zna po koji put imali smo najozbiljniju moguću pripremu, najozbiljnije treninge, sastanke, video-analizu itd. I ne pomaže. Tako da je u mojoj glavi svašta. Što se tiče analize utakmice, bila je to klasična utakmica. Kad se uđe meko i s podcjenjivanjem. Ja mislim da bi mi večeras i sa Zabokom, uz puni respekt Zaboka i bilo koje druge ekipe, imali isti problem”.

Hoće li uprava Cedevite nagovoriti Maljkovića na ostanak ili je ostavka neopoziva, čuti ćemo na press konferenciji koja je zakazana u 16:30 sati.

Related Articles