Braslav Turić: Medveščak će u drugom dijelu biti još bolji

Array

Da nije bilo poraza u posljednjem kolu prvog dijela prvenstva u Šibeniku protiv izravnog konkurenta za treće mjesto na ljestvici, Medveščakova bi inventura bila znatno bolja.

Od te mlade ekipe, najvećim dijelom sastavljene od nekadašnjih kadetskih i juniorskih reprezentativki Hrvatske, puno se očekuje, ali kao da još uvijek njihova mladost nema dovoljno one pozitivne drskosti i odvažnosti u dvobojima s najboljim hrvatskim ekipama za učiniti iskorak više.

Prvi dio sezone trener Medveščaka Braslav Turić ocijenio je ovako:

“Prvi dio sezone smo završili za jedno mjesto slabije nego lani. U odnosu na prošlu godinu bili smo uvjerljiviji u pobjedama, ali smo imali jedan poraz više. Kao trener uvijek očekujem više, ali kao što utakmica ima dva poluvremena tako i sezona ima dva dijela u kojem je onaj drugi mnogo važniji jer se u njemu rezultati popravljaju ili kompromitiraju.

Vjerujem da ćemo u nastavku individualno i kolektivno pokazati napredak, što će na kraju rezultirati boljim uspjehom, a svim trenerima i košarkaškim zaljubljenicima želim blagoslovljen Božić te puno zdravlja i uspjeha u 2013. godini!”

Related Articles