Brokeri svladali Šibenku koja je vodila većinu utakmice

Šibenka je nakon odrađene izolacije stigla na gostovanje u Slavoniju, gdje su ih dočekale Vrijednosnice Osijek te poslale kući “praznih ruku”.

Gdje kupiti novi prijemnik – DVB T2 receiver

Imali su gosti s Baldekina tijekom većine susreta prednost u svojim rukama, ali su Brokeri u samoj završnici bili s(p)retniji te slavili rezultatom 93:91. Na nešto više od tri minute do kraja narančasti su vodili s +7, da bi domaćini stigli do izjednačenja 91:91, a tada dojučerašnji član Šibenčana Pavao Paić ubacuje jedno slobodno bacanje za minimalno vodstvo Osječana. S druge strane napad nije iskoristio Šarić, koji je promašio tricu. Na kraju, Kujundžić s jednim ubačenim slobodnjakom potvrđuje pobjedu.

Najbolji pojedinac bio je fenomenalni Antonio Jordano koji iz kola u kolo pokazuje da je ponajbolji igrač lige, a večeras je ubacio 27 poena. Pomogli su mu i Fyre te Kujundžić s 17 poena. Kod Šibenčana je najbolji bio Amerikanac Freeman koji je postigao 25 poena.

Bila je ovo treća pobjeda Vrijednosnica u osam odigranih utakmica, dok su gosti na omjeru od dvije pobjede u pet poraza.

Related Articles