Brzoja nakon velike pobjede nad Mega Bemaxom: “Nastaviti dalje u ovom ritmu!”

Array

Uistinu veliku i vrlo važnu pobjedu, ako ne i ključnu u borbi za opstanak u abaligškom društvu, ostvarili su jučer u Srijemskoj Mitrovici košarkaši Zadra. Karakater i zajedništvo izašlo je na vidjelo u utakmici koja je bila od izuzetne važnosti i na tome igračima trenera Ante Nazora treba skinuti kapu.

I ne samo njima nego i cijelom stručnom stožeru koji je pripremio utakmicu na čelu s Nazorom kojem je sigurno pao kamen sa srca nakon što se semafor na jučerašnjoj utakmici zvukom sirene oglasio posljednji puta.

I ne samo njemu. Pao je kamen sa srca i igračima među kojima i Mislavu Brzoji koji je čestitao svojim suigračima na jednoj timskoj pobjedi.

„Pokazali smo mišiće i karakter. Pobjeda je ovo i koja nam puno znači u pogledu samopouzdanja. Ali znamo da još ništa nije gotovo. Moramo nastaviti dalje u ovom ritmu. Sami krojimo svoju sudbinu, ne ovisimo o drugim rezultatima i zato moramo nastaviti još jače. Još jednom čestitam svojim suigračima na svemu što su pokazali na ovoj utakmici.“

Priliku da potvrde ovu veliku pobjedu protiv Mega Bemaxa Zadrani će imati već u subotu kada im u goste u hrvatskom derbiju stiže Cibona. Eventualnom pobjedom gotovo sa sigurnošću bi se moglo reći kako se onaj najcrnji scenarij, odnosno zauzimanje posljednjeg mjesta, ovog puta ipak izbjegao.

Related Articles