Car na neodređeno u Zadru

Array

Nakon što je cijelo ljeto proveo sa svojim bivšim klubom Zadrom, Marko Car je odlučio započeti i ovu sezonu u klubu s Višnjika. Budući da je KK Zadar kratak s financijama, potpisan je ugovor otvorenog tipa, što znači da Car može napustiti klub ukoliko dobije željenu ponudu. Ovaj dogovor je odličan za obe strane. Zadar je dobio kvalitetu više na mjestu šutera, a Car priliku da se kroz ABA ligu dokaže nekim boljim klubovima.

Marko Car je u svojoj karijeri nastupao za Šanac Karlovac, Split, Osijek 2006, grčki Egaleo, ciparsku Ethu, Cedevitu, Zagreb, a ovo mu je već drugi put da dolazi pred zadarsku publiku. Prošlu sezonu je započeo u dresu Cedevite ,gdje je u četiri utakmice Eurolige za prosječnih 8,0 minuta bilježio 2,0 poena. U dresu KK Zagreba ostvario je nešto bolji učinak kroz A1-ligu: 14,0 poena, 4,0 asistencije za 32,1 minute.

28-godišnji Karlovčanin svoj ponovni debi u dresu Zadra imat će već 5. listopada u prvom kolu ABA lige kad će Zadrani u svom Višnjiku ugostiti mađarski Szolnoki.

 

Related Articles