Cedevita B stiže na Gripe

Nakon uvjerljive pobjede protiv VROS Osijeka na otvaranju HT Premijer lige u Domu sportova, momčad Slavena Rimca u nedjelju gostuje kod Splita u dvorani Gripe. Susret započinje u 17:30h.

“Sigurno je da je Split krenuo u novu sezonu s velikim ambicijama. Imaju puno veći proračun nego prijašnjih godina, žele napraviti veliki iskorak u drugoj ABA Ligi i u HT Premijer ligi. Prošle sezone, pogotovo u završnici, igrali su jako dobru košarku. Pojačanja koja su doveli su se pokazala kao pogodak. Mislim da nas čeka jedna teška i zahtjevna utakmica, gdje moramo prije svega energetski odgovoriti, da budemo na istom nivou kao i oni. Neće nam biti lako, međutim mislim da smo dobro trenirali cijeli tjedan. Idemo vidjeti što možemo protiv jedne tako kvalitetne ekipe koja je tako dobro počela sezonu“, rekao je Slaven Rimac koji momčad u Split vodi već u subotu, u vrijeme dok momčad Sita Alonsa bude na parketu ABA lige protiv Mege Bemaxa. S obzirom na ozljedu Filipa Krušlina, netko iz Rimčeve momčadi zasigurno će zaigrati i u subotu, te se u nedjelju priključiti rosteru.

Darko Bajo: “Oni su jako iskusna ekipa, već dugo godina su zajedno. Mi smo dobro radili ovaj tjedan. Prošlu utakmicu smo dobro odigrali, i u nedjelju ćemo pokušati dati sve od sebe da tu utakmicu pobijedimo.“