Cedevita na izletu u Crnoj Gori

Array

U posljednjem kolu G skupine Top 16 faze 7Days Eurokupa Cedevita će večeras u 19:00h gostovati kod Budućnosti VOLI, koju je prošle subote u Košarkaškom centru Dražen Petrović u sklopu 19. kola ABA lige svladala 76:71.

Momčad Jure Zdovca izgubila je sve šanse da prođe u četvrtfinale Eurokupa, koje je pak Budućnost osigurala, tako da nadolazeća utakmica neće imati rezultatskog značaja.

Cedevita će biti bez lakše ozlijeđenog Darka Baje. Zbog osobnih problema neće biti ni Willa Cherryja, a upitan je i Toni Katić, koji se tek treba vratiti nakon ozljede, ali je s momčadi u Podgorici.

“Vidjet ćemo što će biti. Oni imaju svoje probleme, a mi imamo svoje. Pošto ne treniramo ništa, te utakmice su nam neki trening. Tako da ćemo tu probati poboljšati neke stvari u napadu i u obrani. Kad sam analizirao zadnju utakmicu protiv Budućnosti u ABA ligi, mada smo dobili i na trenutke smo izgledali jako dobro, vidjelo se da smo još uvijek daleko od onoga da bi bili perfektni, a što ćemo morati biti, ako hoćemo ostvariti ono što su naši ciljevi.

Vidjet ćemo još danas na treningu i kako će biti s Katićem i onda odlučiti što i kako za sutra. Igrat ćemo normalnu utakmicu. Imat ćemo možda malo više rotacija i možda nekoga malo više odmoriti, ali pokušat ćemo se pripremiti za Bar”, izjavio je trener Cedevite Jure Zdovc.

Utakmicu u Baru Cedevita će igrati u subotu u 17:00h u sklopu 20. kola ABA lige. Zagrepčani se stoga ni neće vraćati iz Crne Gore i u četvrtak će otputovati u Bar, gdje će čekati novu utakmicu.

Related Articles