Cherry:”Bila je to teška utakmica”

Košarkaši Cedevite pobjedom protiv pariškog Levalloisa zaključili su u Eurokupu natjecanje po skupinama te završili na trećem mjestu. Vitamini će danas saznati svoje sljedeće protivnike u daljnoj fazi jer je na rasporedu izvlačenje skupina najboljih 16 momčadi Eurokupa.

Jure Zdovc, trener Cedevite: “Čestitam momcima na prolazu i trećem mjestu u skupini. Te utakmice kad toliko povedeš nisu toliko lake. Oni su se opustili, nemaju što izgubiti, a imaju i neku kvalitetu. Opet smo na par minuta izgubili kontrolu utakmice, što me naljutilo, a imali smo i zdravstvenih problema s Ukićevom virozom i Nicholsovim vratom. No, Uspjeli smo se adaptirati. Kad je tolika razlika padne koncentracija, s tim da smo mi dosta i rotirali. Oni su pogodili par teških trica preko ruke, a i to je ekipa koja ima par igrača s karakterom.”

Will Cherry, playmaker Cedevite: “Bila je to teška utakmica. Opustili smo se u drugom poluvremenu, no dugovali smo im za poraz u Francuskoj. Taj poraz progoni me već duže vrijeme i želio sam danas pobijediti. Uz to smo i završili kao treći, što je sjajno. Igrali smo danas bez dvojice startera, no igrači koji su ih zamijenili su odradili svoj dio.”