Cibona bez Kusa i Krušlina protiv Mega Vizure

Array

Otputovali su Cibosi u Sremsku Mitrovicu gdje će večeras pokušati doći do prve pobjede u ABA ligi protiv Mega Vizure. Biti će to teška zadaća za igrače Slavena Rimca koji najavljuje borbu za bodove:

U ovom kolu čeka nas mlada i talentirana ekipa Mega Vizure koja je nakon poraza od Levskog željna novog dokazivanja pred domaćom publikom. Siguran sam da nam neće biti lako, no doći ćemo spremni i dati sve od sebe.

Nažalost, s momčadi u autobusu nisu bili Filip Krušlin i Davor Kus. Krušlin se još uvijek oporavlja od istegnuća ligamenata koljena dok je Kus ozlijedio zadnju ložu.

Dejan Milojević, trener Mega Vizure, najavljuje susret na pobjedu njegovog mladog tima protiv aktualnog prvaka ovog regionalnog natjecanja.

Teško gostovanje je iza nas, nismo odigrali na nivou na kome smo očekivali ali idemo dalje. Okrećemo se sljedećoj utakmici. Morati ćemo da izađemo na teren i pokažemo našu igru. Borit ćemo se i potruditi da ostvarimo još jednu pobjedu na domaćem terenu. Nadamo se punoj dvorani u Mitrovici, podrška nam puno znači i kad smo ostvarili prvu pobjedu publika je možda bila i presudni faktor.

Utakmica počinje u 20:30 uz prijenos na SportKlubu.

Related Articles