Nedjelja, 1 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Cibona – Cedevita, subota 18:00 (HRT 2)

  Seniorsku utakmicu finala Klupskog kupa Dražen Petrović između Cibone i Cedevite moći ćete pratiti uživo na Hrvatskoj radioteleviziji od 18 sati, u terminu kada je prvotno planirana juniorska utakmica.

  - Advertisement -

  I ostali ogledi ova dva finalista Kupa su promijenila termine, kadeti nastupaju od 15:45, a juniori od 20:15. Sve utakmice možete pratiti i kroz izvješća i statistiku uživo na našem portalu.

  Naš portal će će i ove godine u sklopu ovog košarkaškog događaja dodijeliti kristalne plakete CROŠARKA MVP najboljem mlađem kadetu, kadetu i junioru Hrvatske. Kriterij izbora je bio učinak u prvenstvima Hrvatske, kao i onaj u reprezentativnom dresu mladih selekcija. Vjerujemo da je naš izbor relevantan jer je Crošarka, jedina tokom cijele godine, detaljno i sustavno pratila sva natjecanja u mlađim kategorijama te će s tom praksom nastaviti i sljedeće sezone.

  Prošle godine plakete CROŠARKA MVP za najbolje mlade igrače otišle su u ruke Paola Marinellija (juniori), Lovre Mazalina (kadeti) i Antonija Jularića (mlađi kadeti).

  Raspored finalnih utakmica Kupa

  15:45 Cibona kadeti – Cedevita kadeti
  18:00 Cibona – Cedevita
  20:15 Cibona juniori – Cedevita juniori

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE