Subota, 31 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Gorica novi A1 ligaš!

  Kako smo jučer prvi izvijestili, Križevci za novu sezonu nisu zatvorili financijsku konstrukciju i prisiljeni su odustati od nove prvoligaške sezone. Da tako ne bude trebalo se dogoditi kasnonoćno čudo koje bi utjecalo na odluke Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza. Ono  je izostalo.

  - Advertisement -

  Neslužbeno, sa strane Saveza jutros je kontaktiran Košarkaški klub Gorica o njihovom interesu za nastupanje u novoj A1 ligaškoj sezoni. U aktualnom prvaku Centra su brzo sazvali sjednicu mjerodavnih tijela i jednoglasno su potvrdili namjeru za prelaskom u viši natjecateljski razred.

  I prošloj natjecateljskoj sezoni smo pristupili krajnje ozbiljno, kao i kvalifikacijama u koje nismo ušli samo da igramo nego da i izborimo A1 ligu. Nismo nepripremljeni, cilj i u ovoj sezoni nam je ostao isti. U klubu smo spremni razgovarati o popuni upražnjenog mjesta, a hoće li se to realizirati, ne znamo. Svakako ćemo najozbiljnije razmotriti svaku opciju.

  Prije koju minutu dobili smo neslužbenu potvrdu o odluci da je Gorica novi prvoligaš i u prvom kolu je slobodna.

  Sada se otvara pitanje oko novog člana A2 Centar, ali i statusa Virovitice pošto je smatran njezin prelazak na Sjever kao gotova stvar.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE