Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Cibona demantirala transfer Gnjidića; Pojašnjenje redakcije

  U kontekstu medijskih napisa koje su potaknule brojne upite i špekulacije oko transfera našeg igrača Lovre Gnjidića, Košarkaški klub Cibona je dužna reagirati i istaknuti kako razigravač Lovro Gnjidić nije prodan u Mornar Bar.

  - Advertisement -

  Interes inozemnih klubova za naše igrače postoji, ali Lovro Gnjidić ima važeći ugovor s Klubom kao i svi ostali igrači i bilo kakve informacije koje se plasiraju i tvrde drugačije su neistinite i smatramo ih pokušajem destabilizacije kluba sada kada mladi igrači imaju ozbiljnije uloge nego bilo gdje drugdje. Odlazaka igrača neće biti do kraja sezone! – stoji u priopćenju kluba.

  Pojašnjenje od strane redakcije

  Crošarka je jučer pisala o transferu kojeg je navela kao neslužbenog, ali između ostaloga je napisan eventualni odlazak na kraju sezone, ne odmah (prijelazni rok u ABA ligi je odavno završen).

  _
  _

  Također bismo htjeli naglasiti kako postoje brojni destabilizatori (spominju se destabilizacija u priopćenju) u hrvatskoj košarci, ali mi definitivno nismo jedni od takvih, naročito kada to dolazi od male redakcije od praktički dvoje-troje volontera.

  Za to postoje recentni dokazi kao primjerice nedavni tekst pohvale Cibonine mlade momčadi i uprave što je napravila takav potez. Zbog teksta su nas mnogi optužili da smo plaćenici uprave Vukova, što je također pomalo smiješna izjava. Uostalom poanta svega jest da u tom tekstu navodimo kako imamo najveću želju da Cibosi u ovakvom rosteru ostanu na okupu barem sljedeće tri sezone jer imaju najpotentniju mladu petorku u europskoj košarci (na razini Mege). Stoga se i osobno nadamo da ta vijest nije istinita i da se transfer neće realizirati na ljeto.

  Također molimo sve koji nas smatraju plaćenicima Cibone, Splita, Zadra ili raznih menadžera da se međusobno dogovore pa da sponzoriraju naš portal. Šalu na stranu, mi tu smo radi vas i što je bitnije od svega, uvijek u dobroj namjeri i u interesu isključivo HRVATSKE košarke.

  Komentar: Cibona ima jednu od najperspektivnijih mladih momčadi u Europi

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE