Srijeda, 23 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Cibona dvokorakom izborila polufinale prvenstva

  Cibona je i u drugoj četvrtfinalnoj utakmici slavila protiv Adria Oil Škrljeva i time se plasirala u polufinale prvenstva Hrvatske, a rezultat je bio 87-71.

  Najbolji među Vukovima bili su Krešimir Radovčić koji je zabio 20 poena uz 5 asista, Darko Planinić je ostvario double-double učinak sa 17 poena i 12 skokova, a pratio ih je Mateo Drežnjak sa 15 poena, 2 skoka i 2 asista.

  Polufinale će se igrati sa Splitom u seriji koja se igra na dvije pobjede, a prvi susret je na rasporedu u Splitu u ponedjeljak (termin će se odrediti naknadno).

  Vladimir Jovanović:

  Čestitam mojim igračima na prolasku u polufinale, a također i ekipi Škrljeva na dobroj seriji. Odlično su odigrali i da su završili kao peti, mislim da su mogli do polufinala. Mi se okrećemo polufinalnoj seriji. Spremamo se dalje, nemamo previše vremena za analize i nadam se da ćemo biti bolji iz utakmice u utakmicu.

  Krešimir Radovčić:

  Bila je tvrda utakmica. Više puta smo ih lomili, a oni su se vraćali. Međutim, od početka se vidjelo da smo unutra, da želimo dobiti i da povratak u Zagreb bez pobjede ne dolazi u obzir. Moram reći da mi je poseban gušt igrati s Planinićem jer imam osjećaj da igramo dosta godina skupa. Daka je najbolji centar s kojim sam igrao. Kako nas dvojica otvaramo prostor za sebe, tako i za cijelu ekipu. Posebno smo kliknuli u ‘pick and roll’ igri i to ide stvarno dobro. Trebamo samo ovako nastaviti.

  Cijelu statistiku možete pogledati ovdje. 

  zadnje objave