Cibona gostuje u Beogradu i Osijeku: Debitirat će dva nova igrača

Pred košarkašima Cibone izrazito je zahtjevan raspored tijekom vikenda. Najprije će Vukovi u sklopu ABA lige igrati na gostovanju u Beogradu protiv Partizana u subotu s početkom u 19 sati, a u povratku iz Srbije stat će i u Slavoniji, gdje ih već u nedjelju u 17 sati dočekuju Vrijednosnice Osijek u HT Premijer ligi. Očekuje se debi dva igrača zagrebačke momčadi u prvenstvu Hrvatske, nedavno pristiglog Jakova Mustapića (nema pravo nastupa u ABA-i) te Lukše Buljevića, koji je vraćen s posudbe iz Furnira.

Krećemo na kratku turneju gdje prvo igramo abaligašku utakmicu Partizanom pa odmah sutradan protiv Osijeka u gostima. Dvije zahtjevne i nezgodne utakmice. Nama je svaka važna, spremamo se dobro i nadam se da ćemo pored svih problema koje trenutno imamo napraviti sve da odigramo dobru utakmicu i nadamo se naravno najpovoljnijem ishodu.“ – rekao je Jovanović u najavi dvoboja.

Pohvalio je trener Jovanović Lukšu Buljevića.

„Buljević je jedan od talentiranih mladih igrača iz sistema mlađih kategorija Cibone. Drago nam je što smo ga vratili. On dobro trenira, dobro se ponaša i nemamo zamjerke na njega. Sigurno da će nam obojica u ovoj skraćenoj rotaciji biti od velike pomoći, ne samo da kvalitetno odradimo trening, nego da nam i na utakmici daju što mogu. Imaju kvalitetu da nam pomognu.“

 

Related Articles