Cibona gostuje u Beogradu i Osijeku: Debitirat će dva nova igrača

Pred košarkašima Cibone izrazito je zahtjevan raspored tijekom vikenda. Najprije će Vukovi u sklopu ABA lige igrati na gostovanju u Beogradu protiv Partizana u subotu s početkom u 19 sati, a u povratku iz Srbije stat će i u Slavoniji, gdje ih već u nedjelju u 17 sati dočekuju Vrijednosnice Osijek u HT Premijer ligi. Očekuje se debi dva igrača zagrebačke momčadi u prvenstvu Hrvatske, nedavno pristiglog Jakova Mustapića (nema pravo nastupa u ABA-i) te Lukše Buljevića, koji je vraćen s posudbe iz Furnira.

Krećemo na kratku turneju gdje prvo igramo abaligašku utakmicu Partizanom pa odmah sutradan protiv Osijeka u gostima. Dvije zahtjevne i nezgodne utakmice. Nama je svaka važna, spremamo se dobro i nadam se da ćemo pored svih problema koje trenutno imamo napraviti sve da odigramo dobru utakmicu i nadamo se naravno najpovoljnijem ishodu.“ – rekao je Jovanović u najavi dvoboja.

Pohvalio je trener Jovanović Lukšu Buljevića.

_

„Buljević je jedan od talentiranih mladih igrača iz sistema mlađih kategorija Cibone. Drago nam je što smo ga vratili. On dobro trenira, dobro se ponaša i nemamo zamjerke na njega. Sigurno da će nam obojica u ovoj skraćenoj rotaciji biti od velike pomoći, ne samo da kvalitetno odradimo trening, nego da nam i na utakmici daju što mogu. Imaju kvalitetu da nam pomognu.“