Povremeni hrvatski reprezentativac potpisao za Cibonu!

Nakon odlaska Josipa Bilinovca u Francusku i teške ozljede Scootieja Reynoldsa postalo je jasno kako će Cibona morati krenuti u potragu za pojačanjima, a ono je danas i službeno stiglo. Novi igrač Vukova postao je povremeni hrvatski reprezentativac Jakov Mustapić, koji će osnažiti konkurenciju na vanjskim pozicijama kluba iz Savske.

26-godišnji košarkaš seniorsku karijeru započeo je u Cedeviti, a u Hrvatskoj je nosio dresove Zaboka, Kvarnera, Splita, Jollya i Vrijednosnica Osijek. U Poljskoj je nastupao za Krosno i Szczecin, a bio je i član Igokee. Aktualnu sezonu započeo je u Slobodi iz Tuzle za koju je u BiH prvenstvu bio na prosjeku od 19.1 poena i 4.6 asistencija, a jučer je sporazumno raskinut ugovor s ekipom Damira Mulaomerovića te je potpisan ugovor s Cibonom do ljeta 2022. godine.

Mustapić je 2012. godine bio član i juniorske reprezentacije Hrvatske koja je predvođena sjajnim Darijem Šarićem postala europski prvak. Zbog završetka prijelaznog roka u ABA ligi, Mustapić će za Cibonu imati pravo nastupa samo u HT Premijer ligi. 

Related Articles