Cibona i Cedevita u borbi za Bečiroviča

Array

Dva zagrebačka kluba Cibona i Cedevita iskazala su veliko zanimanje za dovođenje slovenskog košarkaša, Sanija Bečiroviča.

U izjavi za slovenski portal Delo Bečirovič je rekao: “Žao mi je za situaciju u Trevisu, nadao sam se da ću nositi njihov dres i naredne sezone. Dobio sam mnogo ponuda iz Španjolske, Belgije i Njemačke, ali sve sam ih odbio. Klubovi su htjeli da do transfera dođe odmah što nije moja želja. Prioritet je što bolje se oporaviti od ozljede pa nakon toga razmisliti o ponudama.

Problem oko dolaska Bečiroviča je operacija zbog koje ga trener Božidar Maljković ne želi vidjeti u Cedeviti. Čovjek koji možda uspije uvjeriti Maljkovića da Bečiroviča ipak dovede je i novi pomoćnik u Cedeviti Miki Starčević inače prijatelj Sanija Bečiroviča.

Uz Cedevitu i Cibona bi željela vidjeti Bečiroviča u svojim redovima. Ciboni je potreban igrač koji je pravi strijelac i koji može sam sebi kreirati šut.

Sani Bečirovič inače je 31-godišnji košarkaš koji je do sada ostvario veoma uspješnu karijeru. Igrao je za mnogo velikih klubova u Europi. Najveći trag ostavio je igrajući za Panathinaikos sa kojim je 2007 osvojio naslov prvaka Europe. Nastupao je također i za Turk Telekom, AJ Milano, Lottomaticu, Union Olimpiju, Varese, Krku i Virtus. U prošloj sezoni Bečirovič je nastupao na Benetton iz Trevisa gdje je u 27 utakmica bilježio 11 poena, 2 skoka i 3 asistencije po utakmici.

Related Articles