Cibona kaznila Šarića i Marčinkovića, stala iza Lutza

Array

Direktor Cibone Zdenko Antunović bio je poprilično ljut poslije poraza od Jollya. Nakon utakmice spustio se u svlačionicu i očigledno igračima pojasnio neke stvari.

„Tako se ne nosi Cibonin dres, ovo je kap koja je prelila čašu. Naši su igrači ugovorima zaštićeni kao lički medvjedi, a ja sam im samo rekao da ću dobro pregledati njihove ugovore i da ću ih sve kazniti ako mi je to ugovorom dopušteno. Naša pravna služba upravo provjerava ugovore i budem li ih mogao sve financijski kazniti, to ću i učiniti“, kaže Antunović.

Sigurno je da može kazniti Šarića i Marčinkovića jer je to u ponedjeljak i napravio.

„Nakon subotnje utakmice u Trnskom protiv Zagreba, njih dvojica izašli su van do sitnih sati pa sam ih odlučio kazniti s 1000 eura. Prvenstvo traje još mjesec dana, valjda se mogu strpjeti“, nastavlja direktor Cibone.

Iako je rekao da dio krivnje snosi Daniel Lutz, Antunović je stao iza svog trenera i rekao da bez obzira na sve on ostaje na čelu Cibone do kraja ove sezone. Sigurno jedna pozitivna izjava u moru nepovjerenja u trenersku struku o kojem god sportu da govorimo.

Cibona je ovim neočekivanim porazom prepustila Cedeviti vrh tablice. Dvije zagrebačke ekipe poravnate su na čelu s omjerima 10:2 i u zadnjem kolu će u međusobnom susretu odlučiti tko će u doigravanje s prve pozicije, odnosno tko će na Zadar, a tko na Jolly.

Related Articles