Cibona kompletirala momčad, došao i Carter

Array

Košarkaši Cibone na čelu s novim trenerom Veljkom Mršićem nakon uvodnih priprema danas putuju u Daruvarske toplice, a što je još važnije u momčadi će se uz Hamiltona naći i drugi Amerikanac.

Prije odlaska na pripreme trener Cibone je za klupsku stranicu izjavio: “Proteklih dana dečki su odradili testiranja i liječničke preglede tako da tek sada na red dolaze pravi košarkaški treninzi. Zadovoljan sam do sada viđenim. Puni entuzijazma čekamo kompletiranje momčadi koje bi uskoro trebalo biti završeno.”

No, važno je napomenuti da će se momčadi uz jučerašnje pojačanje Justina Hamiltona, pridružiti i drugi Amerikanac, Demond Tweety Carter.

Uz njih će na pripreme otići i Rozić, Kus, Zubčić, Žižić, Kovačević, Krstanović, Kuridža i Tomas, a njima će se priključiti i naši reprezentativni kadeti Marko Arapović te Lovro Mazalin. Pavle Marčinković i Ante Mašić momčadi će se priključiti nakon reprezentativnih obaveza.

Za kraj dodajmo kako će pripreme trajati do 27. kolovoza a prvi pripremni turnir uoči nove sezone Vukovi igraju od 29. kolovoza do 5. rujna u Malagi. Protivnici u četiri pripremne utakmice biti će im Real Madrid, Sevilla, Unicaja te Clinicas Rincon.

Related Articles