Marko Tomas nije prošao liječnički pregled

Array

Prema pisanju Tportala hrvatski reprezentativac Marko Tomas nije prošao liječnički pregled, a razlog je fraktura desnog stopala.

Riječ je o istoj ozljedi koja je Križevčanina mučila i protekle sezone u dresu Fenerbahčea. Prema spomenutom izvoru nagađa se kako bi Tomas trebao zbog ozljede na operaciju, te da se povratak može očekivati tek u studenom ili prosincu.

Stručni štab Cedevita na čelu sa sportski direktorom Matejem Mamićem i trenerom Božidarom Maljkovićem sada očekuje kudikamo teži zadatak, da pronađu adekvatnu zamjenu u drugoj polovici klupskih priprema.

Dodajmo kako se i dalje čeka na reakciju našeg košarkaša koji nije htio komentirati novonastalu situaciju u pretpostavki da se želi prethodno savjetovati s liječničkom službom.

Za kraj dodajmo kako se tom nesretnom situacijom ponovno aktivirala priča u vezi dolaska Domena Lorbeka, o kojem smo upravo jučer pisali kako je zbog potpisivanja Marka Tomasa ispao iz kruga potencijalnih novih košarkaša Cedevita. No sada je i Krka zainteresirana za dovođenje Lorbeka, tako da će Cedevita morati požuriti ukoliko ga misli dovesti.

Related Articles