Subota, 23 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Marko Tomas nije prošao liječnički pregled

  Prema pisanju Tportala hrvatski reprezentativac Marko Tomas nije prošao liječnički pregled, a razlog je fraktura desnog stopala.

  - Advertisement -

  Riječ je o istoj ozljedi koja je Križevčanina mučila i protekle sezone u dresu Fenerbahčea. Prema spomenutom izvoru nagađa se kako bi Tomas trebao zbog ozljede na operaciju, te da se povratak može očekivati tek u studenom ili prosincu.

  Stručni štab Cedevita na čelu sa sportski direktorom Matejem Mamićem i trenerom Božidarom Maljkovićem sada očekuje kudikamo teži zadatak, da pronađu adekvatnu zamjenu u drugoj polovici klupskih priprema.

  Dodajmo kako se i dalje čeka na reakciju našeg košarkaša koji nije htio komentirati novonastalu situaciju u pretpostavki da se želi prethodno savjetovati s liječničkom službom.

  Za kraj dodajmo kako se tom nesretnom situacijom ponovno aktivirala priča u vezi dolaska Domena Lorbeka, o kojem smo upravo jučer pisali kako je zbog potpisivanja Marka Tomasa ispao iz kruga potencijalnih novih košarkaša Cedevita. No sada je i Krka zainteresirana za dovođenje Lorbeka, tako da će Cedevita morati požuriti ukoliko ga misli dovesti.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE