Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Cibona nastavlja pregovore s „četvorkom“

  Iako je Aleksandar Petrović četvorci koja drži FIBA-inu blokadu još u ponedjeljak dao rok od 72 sata da se izjasni o Ciboninoj ponudi ili će klub aktivirati plan B ili krenuti težim putem, rok za pregovore s vjerovnicima danas je produljen. I to na neodređeno vrijeme, ali najkasnije do 1. rujna.

  Aco je u ponedjeljak naglasio da Cibona u ovom trenutku raspolaže s 4 milijuna kuna koja su namijenjena za isplatu duga vjerovnicima te da ponuda Damiru Markoti, Marku Tomasu, Gordanu Giričeku i Goranu Vrbancu uključuje isplatu 75% njihovog ukupnog potraživanja od čega bi im se 50% isplatilo odmah, a preostalih 25% naknadno.

  „Odlučili smo nastaviti pregovore jer se radi o prevažnom pitanju za klub. U dnevnim smo kontaktima s vjerovnicima i odvjetnicima, nastavljamo pregovore u nadi da ćemo doći do pozitivnog rješenja. Postavili smo određene datume i svakako ćemo ovaj proces završiti do 1. rujna“, izjavio je za Hinu prvi operativac Cibone.

  Po svemu sudeći, za 10-tak dana ćemo saznati kojim putem će Cibona krenuti i hoće li moći potpisati Borisa Baraća, Svena Smajlagića i Juru Lalića koji treniraju pod Tornjem i koji su 5. rujna 2013. bili registrirani za inozemni klub. Ukoliko vjerovnici odbiju Acinu ponudu, Cibona će se morati okrenuti hrvatskim igračima koji su navedenog datuma bili registrirani isključivo za hrvatske klubove.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE