Cibona ponovno na parkete u manje od 24 sata razmaka

Furnir će u srijedu od 19.30 u SD Dubrava ugostiti Cibonu u 32.kolu HT Premijer lige. Ova utakmica će biti ujedno i posljednja domaća u HT Premijer ligi iako će Lavovi 5. ili 9.svibnja protiv poražene momčadi iz doigravanja za HT Premijer ligu (Cedevita Junior ili Dinamo) igrati utakmicu u Dubravi za ostanak u društvu najboljih hrvatskih klubova. Cibona u Dubravu dolazi 24 sata nakon odigrane domaće utakmice protuv Cedevite Olimpije u ABA ligi.

Trener Jeronimo Šarin već je naglašavao da će preostale utakmice do utakmica za ostanak u ligi biti dobra priprema, a zasigurno se to odnosi i na dvoboj s Cibonom koji će zbog lakše ozljede propustiti Tramaine Isabell.

”I ova utakmica nam je u ciklusu priprema za dodatne kvalifikacije za ostanak u ligi koje nas očekuju za dva tjedna. Imamo malo problema s ozljedama pa u ovom susretu neće biti Isabella tako da će veću priliku dobiti igrači koji su imali manje uloge u prethodnim utakmicama. Nama je u ovom trenutku najvažnije da nemamo ozljeda do tih ključnih utakmica i vjerujemo da će i ova utakmica s Cibonom kao i ona u Splitu za tjedan dana poslužiti svrsi i uigravanju”…kazao je Šarin.

Vladimir Jovanović najavio je energetski zahtjevnu utakmicu:

Jedna utakmica koja će energetski biti zahtjevna za nas i nadam se da ćemo naći energiju da budemo pravi. – rekao je trener Cibone

Toni Nakić slično razmišlja:

Dan nakon nas očekuje Furnir i sa pravim pristupom očekujem pobjedu iako nikad nije jednostavno igrati dan za danom.

Related Articles