Cibona prejaka za Škrljevo

Počela je Premijer liga. U prvom kolu Škrljevo je dočekalo Cibonu. Nadao se Damir Rajković kako njegova momčad može iznenaditi Vukove, ali od prve minute je bilo jasno tko je na terenu bolja momčad. Dobro je igrala Cibona te je odličnom timskom igrom došla do prve pobjede u ovom natjecanju. Rezultat je na kraju bio 86:66.


Premijer liga, 1. kolo, 6.listopada 

Škrljevo – Cibona 66:86 (17:17, 15:22, 9:27, 25:20)

(Yacobou 15(5sk), Štemberger 14 – Bilinovac 11(9as), Ljubučić 10)


Iako je rezultat na kraju bio poražavajući za Škrljevo, u prvom dijelu nisu tako loše igrali. Držali su se u egalu neko vrijeme , ali nažalost za njih nitko u momčadi Vukova nije bio neraspoložen. Ako se nekog treba spomenuti u prvom dijelu onda je to Bilinovac koji je svojim asistencijama doveo Cibonu u komotnu situaciju. S druge strane defenzivno centri Vukova su zaključali bravu. Kada se ovako igra na oba dijela parketa, gotovo je sigurno da ćeš imati veliku prednost.

Ulaskom u drugi dio Škrljevo se pokušalo vraćati šutevima za tri poena, ali nažalost za njih nisu oni ti koji su pogađali trojke. U trećoj četvrtini Cibona je prelomila utakmicu. Dopustili su samo devet poena te su se doveli u situaciju da mogu na miru braniti veliku prednost zadnjih deset minuta. Na kraju potpuno zaslužena i uvjerljiva pobjeda Vukova koji za sada igraju odličnu košarku.