Cibona se vraća treninzima

Košarkaši Cibone se u ponedjeljak, 04.05. vraćaju treninzima i to pod posebnim uvjetima.

Na prozivci će se pojaviti sljedeći igrači:

Novačić, BundovićBadžimPrkačinVucićLjubičić, RamljakRašićGnjidićPaponjaBrankovićMajcunićBuljevićPorobić.

_

Očekuju se i pregovori s nekim igračima kojima je istekao ugovor tako da ovo neće biti konačna slika rostera. Također, na popisu nema kapetana Marina Rozića koji još nije donio konačnu odluku o nastavku karijere.

Trener Velić će zbog povratka iz Bosne i Hercegovine morati biti u samoizolaciji 14 dana pa će ga u tom periodu mijenjati pomoćni trener Bariša Krasić i kondicijski trener Ivan Antunović.

Ivan Velić, trener Cibone:

Ako to bude moguće radit ćemo do 1.srpnja. Ujedno ćemo i planirati stvari za iduću sezonu ovisno o tome koliki će biti budžet za nadolazeću sezonu i kakvo će općenito biti stanje u sportu s obzirom na koronavirus. Očekujemo i da će pripreme za iduću sezonu početi puno ranije nego li je to bila praksa ranijih sezona.

Domagoj Čavlović, direktor Cibone:

Na prozivci će se pojaviti i neki igrači s kojima nemamo aktualne ugovore, a u narednom periodu ćemo obnavljati ugovore kako njima tako i članovima radne zajednice koji će trenutno raditi bez važećeg ugovora. Odazvali su se svi, što pokazuje da djelujemo kao jedna velika obitelj upravo onda kada nam je najteže.