Baskonia zainteresirana za srpskog šutera

Baski žele ovog ljeta pojačati deficitarne pozicije. Osnaživanje rostera ići će prije svega u smjeru nabavke kvalitetnog rješenja na pozicijama 1-2. Jedan od takvih mogao bi biti Nemanja Nedović. Srbin je trenutno član Armani Milana, ali njegova sudbina u Milanu je neizvjesna. Klub nije zadovoljan njegovim zdravstvenim stanjem i činjenicom da odbija smanjenje plaće za 30%.

Tako je ovog ljeta izgledan Nedovićev odlazak pa ostaje za vidjeti koliko će Baskonia moći udovoljiti njegovim financijskim uvjetima. U slučaju da Partizan za zelenim stolom uđe u Euroligu, Crno-beli bi također mogli biti zainteresirani za Nedovića za suradnju u kratkoročnom obliku s obzirom na njegov platežni rang. No, i sam igrač će morati biti svjestan da su financijske mogućnosti klubova u skorijoj budućnosti vidno manje nego što je bio slučaj prošlog ljeta.

Nedović se spominjao i u kontekstu pojačanja Panathinaikosa zbog činjenice da je Nick Calathes na izlaznim vratima, a Kostas Sloukas se samo pojavljuje u snovima navijača Zelenih.

_

Nemanja Nedovic is on Baskonia trade shortlist, confirmed by several sources. Partizan is also eyeing Nedovic in case Serbian team grabs a spot in the Euroleague next year. But Nedovic’s financial requirements will be very difficult to fulfill.

Ex Golden State guard was also targeted by Panathinaikos as Nick Calathes may join Real Madrid.