Srijeda, 4 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Ciboni 14 milijuna kuna za spas i Euroligu!

  „Cibona je ispunila sve preduvjete, hajdemo to riješiti!“ Rekao je to, misleći na rezultate Cibone ove sezone, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić zastupnicima Gradskog vijeća i predložio da se točka o nagodbi grada Zagreba i Cibone po hitnom postupku uvrsti na sjednicu Gradske skupštine.

  - Advertisement -

  Sjednica je trajala sat vremena. Konačan rezultat: S 29 ruku “za i 11 “protiv”, nagodba Grada i Cibone je usvojena. Što to zapravo znači? Cibona je ostala bez svojih nekretnina koje su postale vlasništvo grada Zagreba. S druge strane, ovom odlukom Cibona je dobila 14 milijuna kuna, što bi značilo da će Vukovi uspjeti pokriti tekuću sezonu, platiti dugove i skinuti blokadu FIBA-e te u konačnici nastupiti u Euroligi sljedeće sezone.

  Milan Bandić je tako održao obećanje, sanirao Cibonu i vratio ju u Euroligu. Što će biti s njom u budućnosti, ovisit će o samoj Ciboni. Naime, prema novom statutu kluba, može se birati upravni odbor, a samim time, otvara se mogućnost ulaska svježeg kapitala. Cibona je tako preživjela najgore. Slijedi novi početak. S poukama iz vlastite prošlosti.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE