Ciboni u goste stiže hit prvenstva

Array

U sklopu 9. kola ABA lige, pod Tornjem večeras s početkom u 20h Cibona dočekuje Primorsku. Slovenska momčad hit je prvenstva, vođena od strane Jurice Golemca (kao pomoćnik osvojio ABA-u s Vukovima), a u ekipi imaju još dva igrača koja su nosila dres Zagrepčana, Marka Jagodića Kuridžu i Žan Marka Šiška. Momčad Ivana Velića želi treću pobjedu zaredom u regionalnoj ligi, a u najavi dvoboj sam trener je rekao:

“Napravit ćemo sve da pokušamo doći do treće pobjede zaredom u ABA ligi, nakon Krke i Mege da pobjedimo i Koper Primorsku. Svjesni smo da igramo sa izuzetno jakim protivnikom koji konkurira za sam vrh tablice. Dugo godina su skupa na okupu, imaju kontinuitet igrača i trenera i to se vidi na njihovoj igri. Očekuje nas težak zadatak, ali ako damo svi svoj maksimum, s timskom igrom možemo doći do pobjede. Imamo nekih problema sa ozljedama, ali nadam se da ćemo svi biti spremni za ovaj meč. Pozivam sve navijače da nas dođu podržati u Draženov dom u 20 sati!”

Eventualnom pobjedom Cibona bi napravila ogroman korak ka ostanku u ligi, naime, pobjegla bi Zadru na čak tri pobjede razlike. Koper Primorska bi novim slavljem potvrdila da je legitiman kandidat za ulazak među 4.

Related Articles