Cibosi bez Mavre i Gabrića protiv Levskog?

Array

Cibosima u Draženov dom dolazi Levski, odlična prilika da se prekine crni niz od devet uzastopnih poraza u regionalnoj ligi. Bugari su odavno u velikim problemima, ali ni kod aktualnog prvaka lige nije situacija puno bolja.

Dodatni problem treneru Slavenu Rimcu predstavljaju ozljede Dominka Mavre i Tomislava Gabrića te upala pokosnice Filipa Krušlina. Mavra je prošlo kolo u Makedoniji zadobio uganuće gležnja, a Gabrić ima problema s preponama.

Zahtjevna utakmica za nas s obzirom na to da ne znamo kakva nam je situacija s Mavrom i Gabrićem. Nadam se da ćemo za utakmicu biti spremni. Levski je ekipa u velikim problemima od početka sezone. Imaju skraćeni roster, igraju s pet igrača koji igraju izvrsno. Morati ćemo ih umoriti, igrati s velikom energijom i nadam se da ćemo upisati pobjedu – rekao je trener Rimac. Prekid posta očekuje i Krušlin.

Čeka nas vrlo teška utakmica, bez obzira što je Levski zadnji na tablici. Nismo ni mi u idealnoj situaciji, izgubili smo deset utakmica za redom. Nadamo se pobjedi na domaćem parketu, mislim da će biti teško, ali smo u stanju dobiti.

ABA liga: Raspored, poredak, rezultati, statistike utakmica, najbolji pojedinci

Related Articles