Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

    POPULARNE OBJAVE

    Cibosi na Sljemenu

    U vrijeme kada su se u Cedeviti spremali da dočekaju novinare i fotoreportere koji će zabilježiti predstavljanje novih zvučnih pojačanja za predstojeću sezonu, Cibosi su odradili lakši trening na Sljemenu.

    - Advertisement -

    Fotografija objavljena na njihovoj službenoj Facebook stranici otkriva tko je sve danas bio na raspolaganju Jurici Golemcu, pomoćnom treneru Cibosa, koji vodi ekipu u odsustvu Slavena Rimca. Rimac je danas s Repešom vodio trening seniorske reprezentacije u Lučkom, a s ekipom nije bio ni Ante Toni Žižić (97), novi mladi igrač prvaka ABA lige.

    Na fotografiji su prepoznati Dominik Mavra, Ivan Mikulić, Davor Kus, novi/stari Žižićev suigrač iz Kaštela Sven Smajlagić, Lovro Demo, Marin Rozić, Marko Jagodić-KuridžaStipe Krstanović, Tomislav Gabrić, Filip Bundović, Bruno Skokna (97) i Toni Kumanović (97).

    Kako sada stoje stvari možemo očekivati kvalitetne i neizvjesne utakmice ova dva zagrebačka kluba, ali u juniorskoj ligi. No, vjerujemo da će Aleksandar Petrović do početka pripremnih utakmica uspjeti ojačati roster kako bi mogli parirati i Repešinoj momčadi.

    - Advertisement -

    NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

    zadnje objave

    NE PROPUSTITE