Petak, 30 srpnja, 2021
More

    POPULARNE OBJAVE

    Dino Cinac i Davor Konjević potpisali za Kvarner 2010

    Riječki prvoligaš Kvarner 2010 nastavlja se pojačavati za nadolazeću sezonu. Dino Cinac vratio se u klub nakon godine provedene u Šibenskom Jollyu, a Davor Konjević, također domaći igrač, došao je iz Križevaca u koje je došao iz A-2 ligaša Kraljevice.

    - Advertisement -

    Cinac je sretan što se vratio doma gdje mu je poznata atmosfera te smatra da tu može još više napredovati nego li je to bila situacija u Jollyu gdje se u dvije sezone promjenilo previše trenera. Evo i njegove izjave povodom povratka u “staro jato”:

    Drago mi je da sam se vratio u Rijeku, na mjesto gdje ponovno mogu igrački napredovati. Tu ću zasigurno ponovno dobiti priliku koju sam imao i prije dvije sezone. U Jollyju smo imali jednu lošiju sezonu, nisam puno igrao pa stoga nisam niti dvojio kada je stigao poziv Kvarnera. Lakše se vratiti u grad u kojem poznaješ ljude, u kojem te znaju i u kojem se ponovno možeš pokazati. Drago mi je da su mi vrata Kvarnera uvijek otvorena, to sigurno puno znači.

    Konjević je također dao izjavu za medije, a također ga veseli povratak u njegov grad gdje može nesmetano nastaviti s obvezama na Ekonomskom fakultetu:

    Iza mene je dobra sezona u Križevcima, no nisam previše razmišljao oko povratka u svoj grad. Sada ću moći nesmetano nastaviti s obvezama na Ekonomskom fakultetu, a dat ću sve od sebe da se nametnem treneru u borbi za prvu petorku. Nakon Kraljevice svi teže nastupima za Kvarner. Lani nije bio pravi trenutak, no imam osjećaj da sada jest. Drago mie je da sam se vratio nakon samo godinu dana, nadam se da ćemo ostvariti uspjeh i u sezoni koja dolazi.

    Novi trener Kvarnera, Marijan Mance upoznat je s kvalitetama ova dva igrača, te zna šta od njih može očekivati i dobiti jer ih je u sezoni 2010/2011 vodio u A-2 ligašu Kraljevici kada su i igrali kvalifikacije za A-1 ligu.

    - Advertisement -

    NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

    zadnje objave

    NE PROPUSTITE