#234

Čovjek bez adrese

Jacob Pullen je u Zagrebu ostao u dobrom pamćenju. Bivši igrač Cedevite ponovno je promijenio sredinu. Novi klub za iskusnog američkog playmakera je turski drugoligaš, Afyon Belediyespor čiji je dres nositi do kraja tekuće sezone. Podsjećamo, Pullen je sezonu započeo u Šarićevim 76ersima gdje je imao “dvojnu registraciju” te je povremeno nastupao za Philadelphiu, a većinu vremena je provodio u NBA G ligi, odnosno u Delaware 87ersima.

Union Olimpija/Ales Fevzer

Pullen se nije naigrao u Americi, tri utakmice za 76erse i 14 za 87erse. Zaputio se zatim u Iran gdje je potpisao kratkoročni ugovor za Petrochimi. Istekom ugovora prelazi u Tursku gdje će nastupati za spomenuti klub do kraja sezone.

Pullen je nakon NCAA nastupa za Kansas State izišao na NBA draft, no nije bio izabran pa se otisnuo na drugi kontinent. U Europi je potpisao prvi profesionalni ugovor za Angellico Bielu. Nije se nigdje previše dugo zadržavao, a nastupao je redom za Hapoel Jeruzalem, Virtus Bolognu, Barcelonu, Sevillu, Brindisi, Cedevitu i Khimki nakon kojeg se izborio za ugovor sa 76ersima.